Overkapping Royal - Groengoed Menken

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Overkapping Royal

Overkapping

De zelfdragende aluminium terrasoverkappingen en veranda’s van ons worden samengesteld uit materialen met de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Met de mogelijkheid van glas en polycarbonaat in het dak.

Een onderhoudsarme terrasoverkapping voor een zeer scherpe prijs!
Aluminium terrasoverkapping constructie
Het frame van een terrasoverkapping inclusief de staanders is geheel vervaardigd uit aluminium, gepoedercoat in de drie standaardkleuren.(Ral 9001)(9016)(7016). (overige RAL kleur 40% toeslag)
Dit aluminium (6060-T6) is uitermate geschikt om grote overspanningen te overbruggen en gaat levenslang mee. De coating heeft een dikte van 80MU wat betekent dat het tientallen jaren de oorspronkelijke kwaliteit blijft behouden. Zowel de zijliggers als de tussenliggers hebben een afmeting van 60mm x 90mm, waarmee een stevige veranda verkregen wordt. De sterkteberekeningen geven aan dat deze overkappingen bestand zijn tegen een  sneeuwbelasting van 30 cm

Polycarbonaat
De polycarbonaatplaten hebben een XS structuur. Door deze XS structuur (honingraatstructuur) en een dikte van 16mm hebben deze platen een enorme sterkte waardoor de terrasoverkapping bestand is tegen alle weersomstandigheden. Wij hebben de volgende keuze aan polycarbonaat platen:
• Helder: 70 % lichtdoorlatend
• Opaal/melkwit: 54% lichtdoorlatend (diffuus,verspreidend licht) 45% warmtereductie
• IQ Relax versie (Opaal): 50% lichtdoorlatend, 60% warmtereductie!

Dakglas platen van 64 en 72 cm breedte zijn beschikbaar in de lengtes 250, 300 en 350 cm.

Bezichtiging
Voor een bezichtiging en het bestellen van onze overkapping kunt U langskomen aan onze showroom in haule.

Montage
De terrasoverkappingen zijn met behulp van de montagehandleiding eenvoudig te plaatsen, tevens kunnen wij de montage van de overkapping voor u verzorgen. We kunnen de overkapping ook voor U op maat maken. Tevens kunnen we de overkapping rondom afsluiten d.m.v. een verplaatsbare / vast wand.

Prijsvoorbeeld overkapping Royal
Afmetingen: 3 meter diep
4,06 meter lang
Beplating polycarbonaat helder € 1499,-

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu