Red Cedar - Groengoed Menken

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Red Cedar

Tuinkassen

CLASSIC
Een pronkstuk. Het resultaat van toegepaste authentieke materialen, gecombineerd met moderne technieken. De Classic heeft een unieke uitstraling, biedt veel comfort en gebruiksgemak. Wood is back, retro weer hip!

Afmetingen en prijzen Classic
66: B 184 x L 184 x H 150 / 221 € 1949,-
86: B 184 x L 241 x H 150 / 221 € 2149,-
106: B 184 x L 299 x H 150 / 221 € 2649,-
108: B 241 x L 299 x H 150 / 238 € 3295,-

Duurzaamheid
De Classic is gemaakt van ‘Western Red Cedar’ hout. Gecertificeerd en afkomstig uit goed beheerde bossen van het westelijk zeegebied van Noord-Amerika. Bovendien duurzaam en onderhoudsvrij. Cederhout is een levend natuurproduct en moet blijven ‘ademen’. Zo blijft het jarenlang vrij van rot. Met de tijd zal de houtkleur veranderen naar een zacht lichtgrijze tint.

Veiligheid
Een veilige omgeving is belangrijk voor uzelf, maar zeker ook voor de kinderen in uw omgeving. Deze tuinkas is voorzien van 3 mm veiligheidsglas uit één stuk en is daarmee tot zes keer sterker dan tuindersglas. En als het toch breekt? Dan valt het in duizenden botte deeltjes uiteen, geheel ongevaarlijk.

Montage
Gebruiksgemak staat bij ons hoog in het vaandel. Ook als het om montage gaat. Daarom wordt de Classic geleverd in gemonteerde elementen. Dit betekend dat de voor- en achterzijde, evenals de lengte zijde(n), deur en ramen in de fabriek al zijn gemonteerd.
Uw werkzaamheden? Het bepalen van een geschikte locatie, het bevestigen van de elementen (eventueel op bijpassende fundering) en het beglazen van de kas. Uiteraard kan de gehele montage ook door ons verzorgd worden.
Kweektafels schappen op maat
De Classic is leverbaar in verschillende modellen en maatvoeringen. Voor elke uitvoering is een specifieke kweektafel of kweekschap optioneel verkrijgbaar. In uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid zijn de accessoires gelijk aan het frame van de Classic. De kweektafels  en –schappen zijn in lengte gelijk aan de maximale lengtemaat aan de binnenzijde van de kas. Voor type 66/86/106 is de breedte van de kweektafel 50 cm, voor type 108 is dat 70 cm. Het schap is half zo breed als de kweektafel; 25 cm voor type 66/86/106, 35 cm voor type 108.

Roll-Up scherming
Creëer een aangenaam klimaat en voorkom verbranding van gewassen in uw Classic. Op welke manier? Door het gebruik van een Roll-Up schermsysteem, exact op maat. Deze scherming is eenvoudig in de nok van de kas te monteren en wordt manueel bedient.  Let op: het Roll-Up schermsysteem wordt verkocht per kaszijde. Voor een muurkas volstaat één rolscherm.

Stalen fundering
Voor de Classic modellen geldt dat een fundering optioneel is. Het gebruik van de bijpassende, groen gecoate, fundering heeft voordelen: De houten constructie staat niet in direct contact met een natte ondergrond, bovendien neemt de totale hoogte met 12 cm toe. Hierdoor ervaart u in de Classic meer ruimte.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu