Actueel - Groengoed Menken

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Actueel

Media
GroenRijk Hans Menken wordt Groen Goed

Haule/Hommerts – GroenRijk Hans Menken, met tuincentra in Haule en Hommerts, gaat onder eigen naam verder. De naam wordt gewijzigd in Groen Goed Menken – huis, tuin & vijver.

De nieuwe formule wordt na de zomer officieel een feit. De komende maanden worden gebruikt voor een flinke uitverkoop. Zo is er zaterdag een grote Groenrijk outlet gestart. In de winkels is daar speciaal een aparte ruimte voor ingericht. Klanten kunnen er allerlei Groenrijk-producten verkrijgen tegen zeer scherpe prijzen

De keuze om na 15 jaar Groenrijk als zelfstandig tuincentrum verder te gaan, is door Hans Menken zeer bewust genomen. ‘Wij hebben tegenwoordig een eigen kwekerij. Daar kunnen we als zelfstandig bedrijf nu optimaal gebruik van gaan maken.

Daarnaast geeft het de ondernemer de mogelijkheid om adequaat in te spelen op de lokale behoefte van zijn klanten. ‘Onze producten kunnen straks goed op onze eigen markt worden afgestemd. Het assortiment wordt breder, zodat we de klant echt een stukje beleving kunnen gaan bieden.

Tuincentrum Hans Menken opende 26 jaar geleden de deuren aan de Kruisweg in Haule. Daar kwam ruim zeven jaar geleden de vestiging aan de Hettingawei 40 in Hommerts bij. Het familiebedrijf ziet de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. ‘We zien volop kansen en die kunnen we realiseren door als zelfstandig tuincentrum verder te gaan.’

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu